Agilitykurssit

Haluaisitko kokeilla uutta harrastusta yhdessä koirasi kanssa vai siintääkö mielessäsi jo agilitykilpailut? Ehkä kaipaat vain aktivointia koirallesi, jonka tekemisen puute saa sen jo pureskelemaan huonekaluja? Tai oletko päättänyt aloittaa agilityn uuden pennun kanssa kerrankin kunnolla alusta asti?

13.10.2021 alkavilla agilityn jatkokursseilla on tilaa!

Agilityn viiden kerran jatkokurssit 13.10. alkaen keskiviikkoisin

klo 17-18 (alkeisjatko)

klo 18-19 (jatkokurssi)

Ilmoittautuminen suoraan kouluttajalle sähköpostilla: kati.dahlstrom@gmail.com 

Wuf.fin lämpimässä hallissa järjestetään agilitykoulutusta keskiviikkoisin.

Kouluttajamme Kati Dahlström tietää miten agilitykoira kasvaa pennusta huipputasolle, mutta ottaa jokaisen koirakon yksilölliset tavoitteet huomioon.

Kati on osallistunut useisiin eri agilityn seminaareihin ja koulutuksiin niin kotimaisten kuin ulkomaisten huippukouluttajien johdolla. Lisäksi hän on perehtynyt syvällisemmin mm. koiran motivointiin, lihashuoltoon ja ohjaajan psyykkisen valmentautumiseen. Katilla on yksi valkoinen länsiylämaanterrieri Vii ja bordercolliet Tuju, Let ja Navi. Kati on kisannut agilityssä jo yli 10 vuotta ja nykyinen kisakoira on Let.

Kurssille osallistuvan koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa, eikä se saa olla koira-aggressiivinen. Kurssille tultaessa ohjaajalla tulee olla mukana naksutin, koiralle nameja ja mielekäs lelu ja koiralle vettä ja vesikippo.

Kouluttajamme käyttävät maskia ja toivomme myös asiakkaiden käyttävän maskia kaikissa koulutuksissa.

Kurssit järjestetään myymälän yhteydessä sijaitsevassa lämpimässä treenihallissa.