Rallytoko -kurssi

Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Siinä tärkeintä on ohjaajan ja koiran iloinen yhteistyö, ei niinkään seuraamisen pilkuntarkka paikka tai asennon millintarkka suoruus. Koiraa saa ohjata sekä suullisin käskyin että käsimerkein ja kannustaa koko suorituksen ajan. Laji sopii myös mainiosti yhteistyön ja kontaktin parantamiseen, iloiseen temppujen opettamiseen ja aktivointiin. Sitä on helppo harjoitella itsekseen myös kotona ja lenkkien ohessa.

Alkeiskurssilla tutustutaan alokasluokan liikkeisiin. Kurssin aikana käymme läpi alokasluokan kyltit ja tehtävien suoritustavat. Koiran olisi hyvä osata perusasento (istua ohjaajan sivulla) ennen kurssille tuloa.

rallytoko-kurssit Tampereella Wuf.filla maanantaisin

Wuf.filla rallytokoa kouluttaa Riikka Uusitalo. Tällä hetkellä Riikalla harrastamisen pääpaino on noseworkissa ja rallytokossa, joissa molemmissa hän kilpailee nuoremman koiransa kanssa.   

Kurssi täynnä.

Kursseille tultaessa ohjaajalla pitää olla mukana koiralle PALJON herkullisia pieneksi pilkottuja nameja, mieleinen lelu ja vesikippo. 

Kouluttajamme käyttävät maskia ja toivomme myös asiakkaiden käyttävän maskia kaikissa koulutuksissa.