Treenihalli

Wuf.fin treenihalli on lämmin ja helposti netistä varattavissa. Hallissa on käytettävissä esteitä ja tarvikkeita moneen harrastuslajiin ja myymälästä saa kätevästi herkkuja ja leluja! Ja jos jotain sinulle tarpeellista puuttuu, ota yhteyttä! Pyrimme parantamaan palveluitamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaan.

HUOM! Treenihallissa tallentava kameravalvonta

Luethan hallin säännöt ennen vuorosi alkua!

Wuf.fin treenihallin ohjeistus

Varatessasi vuoron treenihalliin sitoudut noudattamaan alla olevia sääntöjä ja ohjeistuksia. Luethan huolella myös siisteysohjeet.

Säännöt
 1. Halli on treenejä varten, ei koirien leikkipaikka. Pentutreffit erikseen!
 2. Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että halli on lähtiessä samassa/siistimmässä kunnossa kuin tullessa.
 3. Hallin käyttäjä sitoutuu korvaamaan hallille tai esteille aiheuttamansa vahingot (huomioi myös siisteyssäännöt).
 4. Hallin käyttäjä on itse vastuussa itsestään ja koirastaan, sekä sen mahdollisesti muille käyttäjille aiheuttamista vahingoista.
 5. Hallin vuokraajalla saa olla mukanaan vieraita, mutta vuokraaja on vastuussa kaikkien tiloihin päästämiensä henkilöiden tekemisistä.
 6. Koiria tulee kohdella asiallisesti kaikissa tilanteissa ja kaikenlainen koirien fyysinen kurittaminen on ehdottomasti kielletty.
 7. Halliin tulevien koirien tulee olla SKL:n määräysten mukaisesti rokotettuja.
 8. Hallissa on tallentava kameravalvonta. Ääntä ei tallenneta. Kameravalvonnan tietosuojaselosteen löydät täältä.
Siisteysohjeet
 1. Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta, vedestä ja lumesta ennen halliin menoa. Näin tekonurmi pysyy ehjänä ja mukavana käyttää.
 2. Käytä harjoitellessasi vain keinonurmelle soveltuvia kenkiä.
 3. Huomioi myös myymälän asiakkaat ja ympäristö: parkkialue ja ympäristö ei ole käymäläaluetta. Siivoa siis koirasi jätökset roskiin, äläkä anna koirasi pissata seiniin tai tolppiin.
 4. Ulkoiluta kuitenkin koirasi kunnolla ennen harjoituksia ja tarvittaessa harjoitusten välillä, sillä kaikista halliin päätyvistä tarpeista kertyy siivouskuluja.
 5. Pissa- ja kakkasakko on 20€. Sakko koskee kaikkia, myös pentuja. Sakko tulee maksaa välittömästi Wufi.fin tilille.

  FI46 5730 2520 0286 73

  viite: 1452

  Saaja: Wuf.fi

  Maksamattomat sakot laskutetaan jälkikäteen sähköpostitse johon lisätään 5 euron laskutuslisä.

 6. Lisäksi pissat, kakat ja muut sotkut on siivottava hallista välittömästi siihen tarkoitetuilla välineillä ja aineilla, joita löytyy hallista.
 7. Juoksuiset nartut saavat treenata hallissa, mutta sisällä nartun tulee  käyttää juoksusuojaa koko ajan, myös oman suoritusvuoronsa aikana.
 8. Palauta esteet ja muut välineet takaisin paikoilleen ennen vuorosi loppua! Huom! Esteitä ei saa raahata, tekonurmi rikkoutuu helposti.

Hinnasto 1.9.2021 alkaen

Hallivuorot

Varataan varauskalenterista

Hallivuokra maksetaan myymälän kassalle ennen vuoron alkua. Vuokran voi maksaa Wuf.fi -bonuksilla, mutta vuokranmaksu ei kerrytä Wuf.fi -bonuksia.